Beveiligingsdiensten

Royaal Security Services biedt op het gebied van beveiliging en bewaking een totaalpakket aan beveiligingsdiensten zoals mobiele surveillancediensten, receptiediensten, hondenbeveiliging, een interventieteam en winkelbeveiliging. Hieronder vindt u meer informatie over deze beveiligingsdiensten.

Onze beveiligingsdiensten


Mobiele surveillancedienst

Om uw organisatie en terrein te beveiligen op de momenten dat u en uw medewerkers niet aanwezig zijn staat de mobiele surveillancedienst van Royal Security Services 24/7 voor u klaar. Onze mobiele surveillancedienst beschikt over ervaren en goed getrainde surveillanten, moderne en herkenbare voertuigen en een real time Track & Trace systeem zodat u er altijd zeker van kunt zijn dat wat wij de afgesproken dienstverlening verzorgen.

Receptiediensten

Uw receptie is het visitekaartje van uw organisatie. Gasten en medewerkers willen zich welkom voelen wanneer ze kennismaken met uw bedrijf. Onze representatieve receptiemedewerkers weten dit gevoel als geen ander te bereiken.

Hondenbeveiliging

Het inzetten van honden als ondersteuning bij beveiligingswerkzaamheden heeft een aantal voordelen. Honden beschikken over uiterst gevoelige en scherpe zintuigen. Hondenbeveiliging een zeer effectief middel om onregelmatigheden snel aan het licht te brengen.

Interventieteam

Uw organisatie is al goed beveiligd. Maar welke maatregelen heeft u getroffen als het gewenste beveiligingsniveau niet meer optimaal is? Om uw organisatie dan direct extra te beschermen beschikt Royaal Security Services over een interventieteam dat het hele jaar door 24/7 te bereiken is.

Winkelbeveiliging

Onze winkelbeveiligers leveren op een professionele wijze een belangrijke bijdrage aan het voorkomen van criminaliteit en het vergroten van het veiligheidsgevoel voor zowel winkelend publiek als winkelpersoneel. Onze beveiligers gaan proactief te werk en benaderen uw klanten vriendelijk

Bouwplaatsbeveiliging

Uw bouwplaats snel beveiligd door Royal Security Services Een doeltreffende en slimme oplossing voor bouwplaatsbeveiliging, waarbij u met de mobiele cameramasten volledig controle over uw locatie heeft.