Beveiligingsdiensten

Royaal Security Services biedt op het gebied van beveiliging en bewaking een totaalpakket aan beveiligingsdiensten. Zoals objectbeveiliging, isps havenbeveiliging en mobiele surveillance. Hieronder vindt u meer informatie over onze aanverwante beveiligingsdiensten zoals portiersdiensten, receptiediensten, winkelbeveiliging en bouwplaatsbeveiliging .

Overige beveiligingsdiensten


Receptiediensten

Uw receptie is het visitekaartje van uw organisatie. Gasten en medewerkers willen zich welkom voelen wanneer ze kennismaken met uw bedrijf. Onze representatieve receptiemedewerkers weten dit gevoel als geen ander te bereiken.

Port Facility Security

Heeft uw organisatie een effectieve Port Facility Security? Als havenfaciliteit moet je een International Ship & Port Facility Security (ISPS) certificering hebben.
Met een ISPS-certificering voldoe je aan de wettelijke beveiligingsregels die zijn vastgelegd in de International Ship & Port Facility Security (ISPS) Code

Interventieteam

Uw organisatie is al goed beveiligd. Maar welke maatregelen heeft u getroffen als het gewenste beveiligingsniveau niet meer optimaal is? Om uw organisatie dan direct extra te beschermen beschikt Royaal Security Services over een interventieteam dat het hele jaar door 24/7 te bereiken is.

Winkelbeveiliging

Onze winkelbeveiligers leveren op een professionele wijze een belangrijke bijdrage aan het voorkomen van criminaliteit en het vergroten van het veiligheidsgevoel voor zowel winkelend publiek als winkelpersoneel. Onze beveiligers gaan proactief te werk en benaderen uw klanten vriendelijk

Bouwplaatsbeveiliging

Uw bouwplaats snel beveiligd door Royaal Security Services? Een doeltreffende en slimme oplossing voor bouwplaatsbeveiliging, waarbij u met de mobiele cameramasten volledig controle over uw locatie heeft.