Havenbeveiliging en Terminal Beveiliging in Rotterdam, Amsterdam, Zeeland en Nederland door Royal Security Services

Royaal Security Services is gespecialiseerd in Havenbeveiliging en Terminal Beveiliging volgens de ISPS code. Al jaren passen wij deze vorm van beveiliging succesvol toe in de havengebieden van Rotterdam, Amsterdam, Zeeland en heel Nederland.

De ISPS-code voor Havenbeveiliging en Terminal Beveiliging is een internationaal voorschrift dat verplicht tot organisatie van de beveiliging van schepen en havenvoorzieningen en regelt de veiligheidssituatie aan boord van schepen en op plaatsen waar schip en kade samenkomen.

Om uw organisatie hierbij een compleet advies te kunnen geven heeft Royaal Security Services al haar kennis en ervaring op dit gebied gebundeld. Vanuit de 0-meting van uw huidige beveiligingssituatie, kan gemakkelijk en weloverwogen gekeken worden naar een gewenste of vereiste situatie. Deze maatregelen worden uiteindelijk geborgd in een integraal beveiligingsplan voor uw Havenbeveiliging en Terminal Beveiliging.

Interesse in Havenbeveiliging en Terminal Beveiliging in Rotterdam, Amsterdam, Zeeland of ergens anders in Nederland? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Havenbeveiliging en Terminal Beveiliging specialismen

Havenbeveiliging en Terminal Beveiliging foto’s