Mobiele surveillance

Mobiele surveillance altijd bij uw bedrijf in de buurt

Wilt u ook maximale veiligheid en controle met mobiele surveillanten in en rondom uw bedrijf? Laat uw kantoorpand beveiligen door een lokaal veiligheidsbedrijf die Royaal Security heet. Onze beveiligers beveiligen uw pand met resultaat. Op een flexibele en effectieve manier. En altijd binnen uw budget.

Wat gebeurt er vandaag de dag als u gebeld wordt bij een alarmmelding? En is uw bedrijfspand wel zo veilig als u nu denkt?

Elke werkdag gaat u naar huis. En dan? Loopt u nog een rondje om uw hele pand? Controleert u elk hoekje en gaatje van uw kantoor? En wat doet u als u ineens heel onverwacht toch iets of iemand ziet? Net na sluitingstijd of midden in de nacht: bent u het niet zat om zelf polshoogte te nemen bij een alarmmelding?

Dan heeft u behoefte aan mobiele surveillance. Dat voorkomt onrustige nachten. Slapen gaat door surveillance van Royaal een stuk beter. En wie wil er midden in de nacht het bed uit om te ontdekken dat er vals alarm was bij uw bedrijf? Dat voegt niet zo heel veel toe aan uw humeur…

Wij checken in en rondom uw bedrijf. Wij weten wat we moeten doen. Wij houden u in bed. Wij behandelen een calamiteit zoals een calamiteit professioneel opgelost moet worden. Een onverwachte alarmmelding is voor ons geen probleem. Dat is het voordeel van Royaal Security.

Elke uur van de dag en elke dag van de week zijn we stiekem in de buurt aan het surveilleren. Zonder dat u er last van heeft. Hoe klinkt dat?

Meer over mobiele surveillance

Wat betekent onze mobiele surveillance precies voor uw bedrijf?

Elk object dat weleens alleen is beveiligen wij. Dat kan uw kantoor zijn. Misschien is dat een bouwplaats. Of dat is uw productiehal of uw logistieke centrum. Anders denkt u als beheerder nu aan uw hele industrieterrein. Onze surveillanten rijden dan graag rondjes voor u. Of u nu al ervaring heeft met een ander surveillancebedrijf of niet: onze beveiligingsorganisatie gaat bij u in de buurt surveilleren.

Daar zijn we goed en ervaren in. Daar gebruiken we moderne maar wel onopvallende voertuigen voor. We hebben een actueel draadloos track en trace systeem. Zodat u zowel voor zonsondergang als na zonsondergang altijd weet hoe het met uw bedrijf en onze surveillanten gaat. Geen kopzorgen meer over de veiligheid van uw bedrijf. Daar gaan we samen voor.

Hoofdpijn is nooit prettig. Voorkom hoofdpijn met de mobiele beveiligingsdienst van Royaal. Vanaf wanneer mogen we uw bedrijf controleren en in de gaten houden?

Beveilig mijn bedrijf

Hoe gaan onze mobiele surveillanten voor uw bedrijf werken?

Wij zijn de beste bewakers van uw pand. Heeft u nog geen ervaring met bedrijfsbewaking? Dan nemen we u graag mee in onze surveillance dienst:

  • U krijgt een alarmmelding. Maar nu blijft u liggen. Want wij krijgen de melding van die bijzondere situatie. Want uw alarmmelding komt binnen in onze eigen meldkamer.
  • De centrale medewerker van Royaal schakelt de dichtstbijzijnde surveillant in.
  • Die beveiliger en opzichter gaat polshoogte nemen bij uw pand en checkt de locatie van de alarmmelding.
  • De mobiele opzichter controleert de binnenkant en de buitenkant van uw bedrijf.
  • Is er echt iets gevaarlijks in? Dan is hij degene die de politie inschakelt.

U geeft bedrijfsveiligheid over in de grote en veilige handen van Royaal Security Services. Ook een betrokken en gastvrij veiligheidsteam inschakelen?

Waarom is Royaal de beste partner voor beveiligingsdiensten?

Omdat we durven te zeggen dat we de beste zijn. We zijn echt goed in beveiligen. Onze mobiele dienst is de betrouwbaarste van Nederland. Ver weg en toch heel dichtbij. Vlug en goed. Laagdrempelig en niet moeilijk doen. Dat is wie we zijn.

Klinkt dat als veilige muziek in de oren? Kies dan voor mobiele veiligheid in en rondom uw bedrijf. Zowel bij daglicht als tijdens uw nachtelijke slaap surveilleren wij bij uw bedrijf!

Ik wil mobiele surveillance!

Mobiele surveillancedienst diensten

  • Objectbeveiliging
  • Havenbeveiliging en Terminal Beveiliging
  • Interventieteam

mobiele surveillance