Beveiligen woonresidenties

Royaal Security Services biedt complete service- en beveiligingsdiensten aan woonresidenties. Hierbij kunt u denken aan woontorens en appartementencomplexen van particulieren en woningcorporaties.

Het unieke van deze objecten is dat onze beveiligers direct in de privé omgeving van onze klanten opereren. Dit vereist een unieke en servicegerichte aanpak. Waarbij wij een belangrijke bijdrage leveren aan de veiligheid, het veiligheidsgevoel en de leefbaarheid van de woonomgeving.

Dit soort objecten beveiligen wij (over het algemeen) vanuit een centrale hal. We verzorgen alle voorkomende beveiligings- en receptiewerkzaamheden, allemaal erop gericht om de bewoners optimaal te faciliteren, eigendommen te beschermen en onregelmatigheden te voorkomen zoals overlast van ongewenste bezoekers en vandalisme.

Eén van de woonresidenties die we beveiligen is de hoogste woontoren van Nederland. Met haar 160 meter is New Orleans bepalend voor de skyline van Rotterdam. In deze woontoren wonen is een totaal beleving, waar ons beveiligingsteam een belangrijk onderdeel van uit maakt. Naast 45 appartementen is er een parkeergarage en berging, een Private Health club met zwembad en fitnessruimte, een zonneterras en gastenverblijven.

Onze beveiligers weten net dat stapje meer te zetten om zorgen voor een ontvangst en woonbeleving die indruk maakt!