Objectbeveiliging

Objectbeveiliging voor uw bedrijfseigendommen

Voorkom diefstal en vandalisme met objectbeveiliging van Royaal Security Services. Rijdt u elke werkdag met een gerust gevoel naar huis, zodra u uw bedrijfspand verlaat? Wil jij inzicht hebben in wat er zich ’s nachts afspeelt in en rondom uw bedrijf? Kies voor objectbeveiliging en voorzie u zelf van een onbezorgd gevoel.

Voorkom dat u ’s ochtends bang bent voor schade aan uw bedrijfspand. Ga voor zekerheid, die de objectbeveiligers van Royaal u geven.

Heeft u nodig behoefte aan die inzicht en zekerheid rondom de beveiliging van uw bedrijfspand. U wilt criminaliteit en calamiteiten zoveel mogelijk vermijden in en rondom het bedrijf. Verklein de risico’s op criminaliteit en vandalisme in en rondom uw bedrijf of kantoor.

Hoe verkleinen we de kans op criminaliteit met objectbeveiliging in en rondom uw vestigingsplaats?

 

Structurele object beveiliging van uw bedrijf

Wij beveiligen dagelijks bedrijven zoals u. In samenwerking met u denken we na hoe we u bedrijf en bedrijfseigendommen het beste kunnen beveiliging. We streven ernaar om u een gerust gevoel te geven met de bedrijfsbeveiliging van Royaal. U bent verzekerd van permanente en professionele beveiliging en bewaking van uw zakelijke objecten in en rondom uw kantoor- of bedrijfspand

Wij beschikken over ervaren en goed getrainde objectbeveiligers die flexibel inzetbaar zijn om de veiligheid van uw bedrijf te waarborgen.

Dat maakt onze objectbeveiliging uniek en sterk. Wilt u ook met een gerust hart uw bedrijfspand achterlaten na een werkdag? Benieuwd hoe wij uw bedrijfs- en objectbeveiliging in de praktijk brengen?

Ik wil meer informatie

Hoe beveiligen wij uw objecten?

Objecten beveiligen doen wij 24/7. Met ons complete team verzorgen en voorkomen wij dat er zich onveilige situaties voordoen. Maar wat betekent deze permante kwaliteitsbeveiliging in de praktijk?

Dit is wat onze objectbeveiligers voor u doen:

  • Persoonsbeveiliging op afstand: werkt uw personeel alleen of zelfstandig op een afdeling? Wij voorkomen dat medewerkers zich onveilig voelen of dat calamiteiten niet tijdig genoeg worden opgemerkt en gemeld. Daarvoor rusten wij uw personeel uit met persoonsalarmeringsystemen, wat ook wel inhoud dat we op afstand werkende persoonsbeveiliging verzorgen.
  • Portiersdiensten: Als u controle wilt houden op in- en uitgaande goederen en de dagelijkse stroom van bezoekers en personen binnen u bedrijf. Dan kunt u gebruik maken van onze portiersdiensten.
  • Mobiele surveillance: 24/7 mobiele beveiliging. Bij een melding midden in de nacht gaan onze objectbeveiligers polshoogte nemen. In geval nood schakelen wij direct door naar de hulpdiensten. De objectbeveiliging in de vorm van mobiele surveillance is kort gezegd professionele alarmopvolging, opening-, sluit- en controlerondes voor uw objecten.

Wilt u weten hoe wij uw objecten beveiligen? Ontdek wat objectbeveiliging voor uw bedrijf kan betekenen? Maak kennis met Royaal Security Services.

Ontdek objectbeveiliging

Wanneer kiest u voor objectbeveiliging?

Wij ontzorgen u volledig op het gebied van objectbeveiliging in de regio Rotterdam. In samenwerking met u stellen we een beveiligingsplan of calamiteitenplan op die geheel aansluit op uw wensen. Elk bedrijf hanteert eigen bedrijfsprocessen en werkwijze. Daardoor verschillen de beveiligingswensen per bedrijf.

Wij denken graag met u mee en bespreken de mogelijkheden om uw objecten binnen uw bedrijf te beveiligen. We denken niet alleen mee. Dankzij evaluaties en uw feedback blijven wij uw object continue optimaliseren.

Hoe staat uw bedrijfsveiligheid ervoor? Zijn alle objecten veilig en loopt u geen risico met de beveiliging van uw bedrijf? Ontdek wat Royaal Security Services voor u kan betekenen.

Neem contact op


beveiliging objecten