Objectbeveiliging

Live uw zakelijke object beveiligen

Objectbeveiliging van Royaal. Waarom zou u dat doen? Omdat wij diefstal en vandalisme voorkomen.

Wat gebeurt er als u uw kantoor of winkel na een lange werkdag achter u laat. Gaat u dan met een goed en gerust gevoel naar huis? Of laat u ’s avonds gezellig graag uw woning achter? Zou u graag meer inzicht hebben in de nachtelijke gebeurtenissen rondom uw bedrijfspand? Mist u een onbezorgd gevoel als u als laatste uw bedrijfsdeur achter zich dichttrekt?

Heeft u het gevoel dat u elke werkochtend schade aan uw kantoor of fabriekshal kunt vinden? Dan mist u zekerheid. Zekerheid die onze objectbeveiligers u gaan geven.

Want we gaan dagelijkse en nachtelijke bezoekers allemaal registreren. We beantwoorden telefoontjes en beheren kantoorsleutels. We controleren toegang van onbekende bedrijfsbezoekers. Onze objectbeveiligers doen dit alles deskundig en ontdekken potentiële gevaren!

Want wij beveiligen elke dag heel veel bedrijfspanden

Onze objectbeveiligers zijn bijna grijs ervaren. Vandaag staan ze bij bedrijfspand X en morgen bij bedrijfspand Y. En die van u kan nummer Z zijn. En daarom zijn ze niet alleen uw beveiliger.

Ze zijn ook uw beveiligingsplanner. Want onze objectbeveiliging begint altijd met een uniek beveiligingsplan. Zodat u verzekerd bent van de permanente en professionele beveiliging en bewaking van al uw zakelijke objecten. Zodat u zich kunt richten op werkzaamheden waar u zich liever op concentreert.

Onze getrainde objectbeveiligers zijn uw ideale veiligheidsvisitekaartje van uw bedrijfsgebouw. Ze zijn continue alert op calamiteiten en de gastheer of gastvrouw die u zoekt.

Onze objectbeveiliging is uniek sterk. Wilt u weten hoe uniek onze objectbeveiliging ingevuld wordt? En bent u benieuwd hoe wij dit in de praktijk vormgeven? Ontdek het zelf!

Ik wil meer informatie

Hoe beveiligen wij uw objecten?

Elke dag opnieuw voorkomen wij een heel aantal onveilige bedrijfssituaties. Maar dat zijn maar woorden. Wat betekent onze kwaliteitsbeveiliging in de praktijk?

Wat zijn de soorten werkzaamheden van onze beveiligers?

Portiersdiensten

Onze veiligheidsexperts zijn altijd goedgemutste klantvriendelijke controleurs. Ze houden altijd op de juiste manier controle. Ze weten precies welke goederen uw bedrijf binnenkomen en uitgaan. Net zoals de portiers die uw bezoekersstroom in goede banen leiden

Persoonsbeveiliging op afstand

Werken uw medewerkers regelmatig alleen en zelfstandig op een afdeling? Dan kan het zijn dat ze zich onveilig voelen. En calamiteiten en problemen kunnen dan niet tijdig opgemerkt worden. Daarom rusten wij uw persoon slim uit met persoonsalarmering systemen. Met een vinger op de knop slaan ze dan op het juiste moment alarm. Hoe gerust klinkt dat?

Techniekbeveiliging

Ongewenste bezoekers zijn niet welkom. Vandalisme moet gesloopt worden. En diefstal mag meegenomen worden. Vervelende incidenten die u wilt voorkomen. Daar hebben we onder andere camerabeveiliging voor. En met registratiesystemen voorkomen wij incidenten als deze. Omdat we ze op tijd signaleren en daarna tegengaan.

Professionele beveiligingsplannen en calamiteitenplannen

Uw bedrijf en werknemers zijn uniek. En daarom krijgt u van ons een uniek veiligheidsplan. Die we samen met u en uw personeel gaan maken. Zodat iedereen zich veilig voelt.

Bouwplaatsbeveiliging

Helaas maar waar. We moeten anno vandaag bouwplaatsen beveiligen. Diefstal en vandalisme op de bouw haalt niet eens het nieuws meer. En dat kost u als aannemer best wel wat geld. Bouwmaterialen die ineens weg zijn. Deadlines die daardoor niet gehaald worden. Voor die complexe uitdaging hebben wij een veiligheidsoplossing. Voor een aantrekkelijk tarief.

Beveiliging van woonresidenten

Een echte aparte tak van beveiligen. Woonresidenten zijn anders dan bedrijven. Omdat u er woont. Die woning of vakantiehuisjes zijn persoonlijk. Ook in die privé-omgeving kunnen wij zekerheid geven. Dat verhoogt uw levenskwaliteit.

Hebt u werkelijk waar geen idee waar een veilig bedrijf begint? Of bent u niet tevreden met uw huidige beveiligingsbedrijf? Maak dan gratis kennis met onze objectbeveiligers.

Gratis kennismaken

Wanneer mogen wij de veiligheid van uw objectbeveiliging garanderen?

Vraag ons om veilige hulp? Dan doen wij alles voor veiligheid. Vanaf het eerste veiligheidsplan. Een plan die we continu verbeteren. Omdat we uw feedback en onze evaluaties continu gebruiken om slimmer en beter te bewaken.

Veiligheid begint met een goed plan van Royaal.

U bent zeker niet de eerste ondernemer die uw bedrijfsobjecten laat beveiligen door onze veiligheidsexperts. Voorkom bedrijfsgeweld en laat uw veiligheid plannen door een van onze Royale beveiligers.

Welke veiligheidsmaatregelen mogen wij vandaag gaan plannen? Zodat we morgen de veiligheid van uw gasten, personeel en eigendommen zo goed mogelijk waarborgen?

Beveiligingsplan laten maken

 

Objectbeveiligingsvormen

  • Portiersdiensten
  • Beveiliging zorginstellingen
  • Persoonsbeveiliging op afstand
  • Techniek- en objectbeveiliging
  • Beveiligen woonresidenties
  • Bouwplaats beveiliging
  • Beveiligingsplan & calamiteitenplan
  • Continue kwaliteitsverbetering

beveiliging objecten