Over ons

Royaal Group

De Royaal Group is een onafhankelijke en professionele organisatie met vele jaren ervaring in beveiligingsdiensten en receptiedienstverlening door heel Nederland.

Tot de Royaal Group behoren vijf werkmaatschappijen, met met elk hun eigen specialisatie om klanten gericht  van advies te voorzien en te bedienen. Op deze manier voorzien wij in compleet pakket aan diensten op het gebied van beveiliging en receptie in de breedste zin van het woord.

Royaal Security Services

Gespecialiseerd in Objectbeveiliging, ISPS haven- en terminalbeveiliging, Portiersdiensten en Mobiele Surveillance. Onze beveiligingsaanpak is effectief en gericht op het voorkomen van incidenten en goed gastheerschap, met vakkundige en proactieve beveiligers.

Lees meer over Objectbeveiliging…

Lees meer over ISPS Haven- en terminalbeveiliging…

Lees meer over overige dienstverlening…

Royaal Event Security

Voor beveiliging en toezicht op evenementen, vakantieparken, campings en hotels, afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften.

Lees meer over Evenementenbeveiliging…

Lees meer over Beveiliging van vakantieparken, campings en hotels…

Lees meer over overige dienstverlening…

Royaal Receptie Services

Voor representatieve receptiemedewerkers en gastvrouwen en -heren, met een klantvriendelijke werkwijze en persoonlijke aandacht. Zij zorgen voor een bezoekbeleving die naadloos aansluit op uw bedrijfsidentiteit zodat gasten en medewerkers zich welkom voelen in uw bedrijf.

Lees meer over Receptieservices…

Royaal Brandwachten Services

Gespecialiseerd in gekwalificeerde medewerkers die zorg dragen voor de (dagelijkse) brandveiligheid, brandpreventie en werkveiligheid van uw medewerkers en organisatie.

Lees meer over Brandwachten…

BBZ Verkeersregelaars

Professionele verkeersregelaars voor het regelen en begeleiden van verkeerssituaties. Van een simpel kruispunt tot  ingewikkelde verkeersstromen tijdens wegwerkzaamheden of evenementen.

Lees meer over Verkeersregelaars

Bestuursvorm

Royaal Group wordt geleid door een Algemeen Directeur en de organisatie wordt aangestuurd door een Managementteam  vanuit de vestigingen Rotterdam en Hansweert (Zeeland).

Onze missie is:

  • Wij leveren kwalitatief de beste beveiligingsdiensten afgestemd op de wensen en behoeften van de klant. Daarbij wordt het welzijn van onze medewerkers niet uit het oog verloren.
  • Wij zijn een solide partner in beveiligingsdiensten.
  • Veiligheid is onze expertise en onze gezamenlijke verantwoordelijkheid
  • Wij denken mee en leveren vernieuwde beveiligingsoplossingen waarbij kostenbesparing en efficiëntie voor de opdrachtgever voorop staat.
  • Onze kwaliteit is hoger dan de prijs van onze beveiligingsdiensten.

Waarom voor ons kiezen?

Onze visie hebben wij als volgt geformuleerd:

Onze opdrachtgevers kiezen bewust voor een partner die toegankelijk is, enthousiaste en proactieve medewerkers heeft en daarnaast ook kwaliteit, stabiliteit en innovatieve oplossingen biedt.