Over ons

De Royaal Group levert al vele jaren gespecialiseerde beveiligingsdiensten en facilitaire dienstverlening door heel Nederland. Onder de Royaal Group vallen drie werkmaatschappijen. Elke werkmaatschappij heeft een eigen team van specialisten in huis om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren en bedienen. Op deze manier kunnen wij een compleet pakket diensten aanbieden op het gebied van beveiliging in de breedste zin van het woord.

Royaal Security Services BV

Royaal Security Services heeft vele jaren ervaring in de particuliere beveiliging. Deze werkmaatschappij levert een totaal pakket aan hoogwaardige beveiligingsdiensten afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften.

Lees meer over Objectbeveiliging…

Lees meer over ISPS Haven- en terminalbeveiliging…

Lees meer over overige dienstverlening…

Royaal Brandwachten Services BV

Bij Royaal Brandwachten Services kunt terecht voor: gekwalificeerde medewerkers die zorg dragen voor de (dagelijkse) brandveiligheid, brandpreventie en werkveiligheid van uw medewerkers en organisatie.

Lees meer over Brandwachten…

Royaal Event Security BV

Met Royaal Event Security richten wij ons op specialistische veiligheidszorg, hospitality en facilitaire dienstverlening voor o.a. publieke evenementen, zakelijke conferenties, productpresentaties, open dagen, bijeenkomsten, VIP transport of persoonsbeveiliging.

Afhankelijk van de opdracht leveren wij gastvrouwen, gastheren, beveiligers, persoonsbeveiligers, beveiligers VIP transport en brandwachten of een combinatie daarvan.

De website van Royaal Event Security bekijkt u hier.

Bestuursvorm

Het concern wordt geleid door een Algemeen Directeur en de organisatie wordt aangestuurd door een Kaderteam werkzaam vanuit de vestigingen Rotterdam en Hansweert (Zeeland).

Onze missie is:

  • Wij leveren kwalitatief de beste beveiligingsdiensten afgestemd op de wensen en behoeften van de klant. Daarbij wordt het welzijn van onze medewerkers niet uit het oog verloren.
  • Wij zijn een solide partner in beveiligingsdiensten.
  • Veiligheid is onze expertise en onze gezamenlijke verantwoordelijkheid
  • Wij denken mee en leveren vernieuwde beveiligingsoplossingen waarbij kostenbesparing en efficiëntie voor de opdrachtgever voorop staat.
  • Onze kwaliteit is hoger dan de prijs van onze beveiligingsdiensten.

Waarom voor ons kiezen?

Onze visie hebben wij als volgt geformuleerd:

Onze opdrachtgevers kiezen bewust voor een partner die toegankelijk is, enthousiaste en proactieve medewerkers heeft en daarnaast ook kwaliteit, stabiliteit en innovatieve oplossingen biedt.