Partnerschap tussen Royaal Group en Motivation

Een uitstekende samenwerking in de afgelopen jaren heeft geleid tot een officieel Partnership tussen Royaal Group en Motivation  Beveiligingsopleidingen, voor het opleiden van leerlingen naar werk in de beveiligingsbranche.

Erkende Opleiding Beveiliger 2
Crebo 25407

We verzorgen we samen met Motivation  Beveiligingsopleidingen  de Erkende Opleiding Beveiliger 2  ‘in eigen huis’.

Verbinding theorie en praktijk

De theoretische en generieke mbo-vakken worden verzorgd door Motivation  Beveiligingsopleidingen, de praktijkstageplaatsen  en de begeleiding door eigen praktijkbegeleiders wordt verzorgd door Royaal Group.

Onze gezamenlijke integrale en op maat gemaakte aanpak van leren en werken kent veel goede voorbeelden en biedt allerlei kansen voor jongeren én volwassenen zoals zij-instromers.

Met name de verbinding tussen theorie en praktijk is zeer waardevol. Het maakt het rooster interessant waardoor de opleiding leuk en goed is om te volgen, ieder talent benut wordt en daardoor de slagingskans stijgt.

Zodra de kandidaten het Theorie- en Praktijkexamen met goed gevolg hebben afgelegd , verkrijgen zij het officiële, door het Ministerie van Justitie & Veiligheid en Ministerie van Onderwijs erkende diploma Beveiliger en kunnen ze bij Royaal Group direct aan de slag binnen de beveiligingsbranche.

Met onze samenwerking en het delen van kennis voorzien we de opleiding van de nieuwste ontwikkelingen en volbrengen deze tot een succesvolle uitstroom van leerlingen naar werk.

Wij zijn een erkend praktijk leerbedrijf en Motivation is een erkend opleidingsinstituut.

Motivation biedt een breed opleidingsplan aan dat nauw aansluit op de behoeften en kandidaten van Royaal Group.

Ben je van plan om de opleiding Beveiliger te gaan volgen? Klik dan hier

Ben je de opleiding reeds gestart en zoek je een Praktijkstageplaats? Klik dan hier

We nodigen je van harte uit!

Klik ook eens op Motivation Beveiligingsopleidingen voor meer informatie

Blue Point