Winkelbeveiliging

Waarom heeft uw winkel winkelbeveiliging nodig?

Hoe denkt u als winkeleigenaar na over de veiligheid van uw pand? Vermogenscriminaliteit daalde de laatste jaren nog. Maar uit ervaring weten wij het zeker: het aantal winkeldiefstallen neemt helaas toe. En ook uit onderzoek blijkt dat het aantal winkel slachtoffers van inbraak op klaarlichte dag toe neemt. Winkelbeveiliging is nodig voor de veiligheid van uw werknemers, bezoekers en uw producten.

Daarom mag een winkelbeveiliger van Royaal Security Services niet ontbreken in uw winkel.

Het is dus geen vraag meer of u winkelbeveiliging nodig hebt. Het staat vast dat u als winkeleigenaar of filiaalmanager goed moet investeren. En daarom kunt u een beveiliger van Royaal niet missen in of bij uw winkel.

Helemaal omdat u waarschijnlijk ook niet vaak aangifte doet. Omdat u weet dat het aangifteproces van jatwerk niet goed is. Wij vinden dat het nationaal niveau van de aanpak van criminaliteit en winkeldiefstal tekortschiet.

Zijn dat niet de redenen om de veiligheid van uw winkel te verzekeren met een winkelbeveiliger van Royaal?

Ik wil meer weten

Beveilig uw winkel tegen diefstal met de winkelbeveiligers van Royaal

Nederland is Europees Kampioen. We zijn geen voetbalkampioen. Of de beste in een één of andere sport. Wij zijn kampioen in winkelcriminaliteit en diefstal. Iets waar wij zeker niet trots op zijn.

Hoe pakken wij dit probleem aan? Valt dit wel aan te pakken of is dit de taak van de overheid? Daar valt over te discussiëren. Wij weten één ding wel zeker. En dat is het feit dat u uw winkel kunt garanderen van de beste beveiliging. U laat toch niets aan het toeval over?

Dan belt u even Rotterdam. Even Royaal Security Services bellen.

Wij garanderen dat onze beveiligers uw winkel beschermen tegen criminaliteit en diefstal. Zo kunnen u en uw personeelsleden met een gerust hart verkopen en in de winkel bezig zijn. Zodat ze zich alleen maar druk hoeven te maken om uw klanten.

Voorkom derving in de detailhandel en beveilig uw winkel met Royaal Security Services.

Met derving bent u als retail organisatie uiteraard wel bekent. De verkoopwaarde van de omzet in uw winkel. Die omzet wordt door wat verschillende redenen niet in uw kassa geregistreerd. Dat kan intern zijn. Een foutje in het systeem of een foutje van uw werknemer. Maar dat kan ook extern zijn. En de externe redenen die bijna altijd derving veroorzaken zijn inderdaad winkelcriminaliteit en diefstal.

Wilt u risico lopen op winkeldiefstal?

Ons advies is: voorkom dat! Heel eenvoudig met onze winkelbeveiligers. Snap en gepakt. Een veilig gevoel. Uit het zicht of juist in het zicht. Ga samen met Royaal Security Services op weg naar de veiligste winkel. Zonder dat wij opvallen bij uw klanten en medewerkers.

Neem contact op en vraag een winkel veiligheidsplan op maat aan.

Veiligheidsplan aanvragen

Hoe beveiligen wij uw winkel?

Ik wil mijn winkel laten beveiligen door iemand van Royaal. Jullie veiligheidsmethode bevalt me wel.

Maar hoe gaan jullie mijn winkel dan beveiligen? Goede vraag. Dat doen we eigenlijk in drie stappen:

  1. Dat begint met de openingsronde. Tijdens de eerste ronde schakelen we het alarm uit. De verlichting doen we aan. Eventueel starten we machines op. We openen de entree en andere ingangen. De beveiliger blijft tot u of uw personeelsleden er zijn.
  2. De sluitingsronde. Het is tijd om dicht te gaan. U of uw collega’s gaan na een werkdag weer naar huis. Dan arriveert onze winkelbeveiliger. Als winkelsurveillant komt hij net voor sluitingstijd aan bij uw winkel. Hij controleert op onveilige en verdachte situaties. Terwijl u of uw medewerkers de winkel afsluiten. Onze beveiliger checkt het alarmsysteem en houdt (indien nodig) contact met de alarmcentrale.
  3. Interne en externe rondes. Van buiten naar binnen.  Als eerste checken we de buitenkant van uw winkelgebouw. We signaleren op deze manier snel of er zich onveilige situaties voordoen. Vervolgens controleren we uw ramen en deuren. We checken hekken en poorten. En we kijken of er onbevoegden ongenodigd aanwezig zijn. En binnen doen we precies hetzelfde. Met deze fysieke controle weten we zeker dat iedereen de winkel verlaat.

Dit zijn de kenmerken van de winkelbeveiligers die u op de stoep en in de winkel krijgt: ze zijn alert. Ze zijn klantvriendelijk en sociaal. Ze zijn representatief gekleed. Indien nodig grijpen ze snel in. En ze spelen preventief in op risicosituaties. Ten slotte zijn ze altijd up-to-date. U kunt ze elke vraag stellen over trends en ontwikkelingen in de veiligheidsbranche. Ze hebben altijd een goed antwoord.

Met welke winkelbeveiligingsdiensten kunnen wij u helpen?

  1. Objectbeveiliging.
  2. Receptiediensten.

Waarom zou u uw winkel beveiligen met Royaal Security Services?

Omdat wij de beste winkelbeveiligers hebben. Dat klinkt arrogant, maar zo bedoel wij dat niet. Omdat wij als Royaal Security Services ons onderscheiden in veiligheid op maat. Wij zijn kwalitatief. Dat betekent dat wij onze veiligheidsdiensten 100% afstemmen op de situatie van uw winkel. En dat maakt ons een eenvoudige en betrouwbare partner als u winkelbeveiliging of objectbeveiligers zoekt. Waarin wij het welzijn van uw medewerkers én klanten centraal stellen.

Veiligheid maken wij een gezamenlijke verantwoording. Samen voor een goed gevoel onder klanten en werknemers. En zo besparen wij u met onze veiligheidsexpertise in kosten. Want er wordt simpelweg minder gestolen. Op een efficiënte manier beveiligen wij uw winkel. Is er een reden om daar nee tegen te zeggen?

Als u nu denkt: dat zeggen jullie wel. Maar kunnen jullie dat ook bewijzen?

Neem dan contact op. Dan mag u aan onze klanten vragen hoe zij onze veiligheid ervaren.

Kiest u voor Royaal? Dan maakt u een keuze voor professionele winkelbeveiligers. Die bijdragen aan het imago van uw winkel. Die zorgen voor een positief veiligheidsgevoel van het winkelend publiek en uw winkelpersoneel.

Beveilig uw winkelpand vandaag nog. Criminaliteit en diefstal horen niet thuis in uw winkel. Veiligheid komt daarom op een eerste plaats. Dat maakt winkelbeveiliging van Royaal Security Services belangrijk.

Beste winkelbeveiligers hurenWinkelbeveiliger